€ 15.000,00 euro naar Somalia gestuurd!!

Amal bedankt alle sponsoren voor hun bijdrage. De een gaf natura( materialen, middelen, tijd) de ander doneerde geld. Gelukkig zijn er nog bedrijven en mensen die op deze manier iets voor anderen willen doen. Geweldig!

Mensen realiseren zich vaak niet hoeveel werk er verzet moet worden voordat een show er staat. Voor, tijdens en na de show stonden er zeker 70 mensen klaar om te helpen.  Van stagen, techniek, lunch en diner klaarmaken, materiaalvervoer, flyers maken en drukken, foto’s maken, de bloemen, opbouwen en afbreken, extra repeteren; teveel om op te noemen.

Voor de artiesten en crew stond back stage weer een heerlijke Somalische maaltijd klaar. Wordt dat een culinaire traditie?

Na aftrek van alle kosten is er afgelopen maand € 15.000,00 euro overgemaakt naar Amal in Somalië. 50 jongeren staan klaar om te starten. Met dit geld worden naaimachines, computers en kapmaterialen aangeschaft, de docenten worden betaald en de lesruimte gehuurd.

Asha die het daar allemaal organiseert kan niet onder woorden brengen hoe blij de jongeren daar zijn met de kans die ze dankzij Just Once Again  krijgen. Een vakopleiding en een baan is iets waar ze van droomden.

Met elkaar laten we voor een behoorlijk aantal jongeren deze droom uitkomen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *